1 wrap
polędwica sopocka ok. 4-5 plasterków
ser mozzarella
3 pomidorki koktajlowe
mały ogórek konserwowy
kilka piórek czerwonej cebuli
keczup
Składniki układamy na połowie placka, drugą połową przykrywamy i zapiekamy.
Mój dzisiejszy placek trochę podsechł, bo za długo przetrzymałam go w piekarniku. Następnym razem będzie lepiej ;).
brzmi ciekawie, chętnie spróbuję :)
OdpowiedzUsuńTakie z resztek najlepsze! Nic się nie marnuje :D Jak zobaczyłam cenę qurrito w KFC to prawie tętno miałam max :D A domowe nie dość, że tańsze, to o niebo zdrowsze!
OdpowiedzUsuńZapraszam do nowego spisu blogów o tematyce fit. Na razie jest w budowie ale mam nadzieję, że z pomocą Twojego bloga uda się go rozpowszechnić, a i Twój blog skorzysta będąc w spisie. Rzuć okiem FITNESIAKI
OdpowiedzUsuń